Het vakantiehuis 'La Cerisaie'

La Cerisaie is een gezellig vrijstaand huis met een halve hectare grond. U heeft volledige privacy, maar woont niet eenzaam. U kunt in de kersentijd volop kersen plukken in de boomgaard.

het dorpje rocles

Het huis ligt direct naast het gemeentehuis en een schooltje. Bij de kerk houdt dit weggetje (D424) op. Er is in het dorp o.a. een bakker, een postkantoor en een café met restaurantje waar u iets kunt drinken en wat eenvoudigs kunt eten. Ook kunt u hier pizza's bestellen (om eventueel in uw huis op te eten). Rocles ligt op 475m hoogte, de gemeente bestaat uit 16 kleine gehuchten en in het dorp wonen ca. 250 mensen.

het huis

Rondom la Cerisaie liggen enkele terrassen zodat u de hele dag zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Het ruime terras aan de achterzijde biedt een prachtig vrij uitzicht over het dal en de heuvels.

De woning is eenvoudig ingericht, maar van alle gemakken voorzien:
- een prettige woonkamer
- een volledig uitgeruste keuken (met koelkast+diepvries, gasfornuis en oven)
- badkamer (met ligbad en douche, bidet en wastafel)
- 2 slaapkamers (waarvan 1 met een ruim 2-persoons bed en 1 met een lits-jumeaux)
- Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond (drempelvrij)
- De wasmachine en het tuinmeubilair staan in het souterrain. Daar zijn ook nog twee slaapkamers
- U kunt gebruik maken van het Wifi-signaal (draadloos internet) van de eigenaar die verderop in het dorp woont

In la Cerisaie kunt u heerlijk uitrusten en uitslapen. U kunt ongestoord de stilte en de ongerepte natuur op u laten inwerken. De Nederlandse eigenaren wonen verderop in het dorp op loopafstand.

veel te beleven

In de omgeving van Rocles is veel te zien en te beleven. U kunt een kanotocht maken op de Ardèche, zwemmen in de rivier de Beaume (4km van het huis), paardrijden, karting, grotten bezoeken rondom Vallon Pont d'Arc. Er zijn prachtige oude stadjes zoals Balazuc, Largentière, Joyeuse, Ruoms, Vogué en Vinézac. Wandelen kan op diverse gemarkeerde wandelpaden direct vanaf het huis.